Over mij

Waarom ZZP Kickstarter?

In 2018 was het – na zo’n 14 jaar loondienstverband bij verschillende werkgevers – tijd om voor mezelf te beginnen. Ik wilde vrijheid om mijn eigen keuzes te maken en niet meer afhankelijk zijn van de grillen van een leidinggevende of werkgever. Inmiddels is gebleken dat dit een van mijn beste beslissingen ooit was!

Met MWDM ging ik doen waar ik al goed in was: het adviseren en ondersteunen van bedrijven op het gebied van Data Management. Niet alleen mijn kernactiviteiten vind ik interessant: ook uitzoeken hoe je je eigen website kunt maken en het beste kunt boekhouden vind ik fantastisch. Zeker nadat ik erachter kwam dat mijn toenmalige boekhouder er een potje van had gemaakt….

Omdat ik veel al eens had uitgezocht, kreeg ik veel vragen van startende ZZP’ers uit mijn omgeving. In het begin was het vooral het geven van advies en het delen van kennis, maar inmiddels voer ik ook hun boekhouding en bouw en onderhoud ik hun websites.

Begin 2021 heb ik besloten om dit professioneler aan te pakken en ben ik ZZP Kickstarter begonnen. Mijn doel is jou op weg helpen bij alles wat komt kijken bij het beginnen van je eigen eenmanszaak om uiteindelijk  steeds meer naar jou over te dragen zodat je het zelfstandig kan doen!

Wie is Marc Winkelhorst?

Geboren in 1980, getrouwd en vader van twee zoons. Geboren in Amsterdam, getogen in de rest van Nederland. Inmiddels gesetteld in Apeldoorn.

Droomt van een eigen camper, maar moet nog (lang) sparen.

Doet noodgedwongen aan krachttraining om rugklachten te voorkomen.

Marc Winkelhorst zonder achtergrond

Samen

Mijn doel is om in het begin jou zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Jij focust je nu op de groei van jouw bedrijf. Op het moment dat jij er klaar voor bent, draag ik onderdelen weer naar jou over. Uiteindelijk doe je het helemaal zelf.

Vernieuwend

Als je mij vraagt iets om een nieuwe techniek voor jouw website te gebruiken of iets uit te zoeken wat ik nog niet eerder heb gedaan, doe ik dat zonder meerkosten. Ik wil er zelf namelijk ook van leren! Je betaalt dus alleen voor de tijd die ik kwijt ben om de oplossing te realiseren.

Eerlijk en transparant

Met elkaar samenwerken moet in mijn overtuiging 100% eerlijk en transparant zijn. Bij mij geen verborgen kosten of addertjes onder het gras, we maken van tevoren duidelijke afspraken.

Simpel

In moeilijke oplossingen geloof ik niet. Of het nou je website, boekhouding of iets anders is: ik zet het zo simpel mogelijk op zodat het voor iedereen te begrijpen is. Je wordt zo niet van mij afhankelijk.

Jouw droom. Mijn missie!

"Iedereen moet eigen baas kunnen zijn."

De vrijheid van je eigen baas zijn, gun ik iedereen. Helaas komen daar aardig wat zaken bij kijken waar je als een berg tegenop kunt kijken. Ik help jou graag zodat jij je kunt focussen op de opbouw en groei van jouw bedrijf. Zodra je bedrijf van de grond is gekomen, draag ik zaken terug naar jou over totdat je het uiteindelijk helemaal zelf kunt.

Wie gingen je voor?

Deze bedrijven werden al gekickstart

Wil jij ook meer tijd over houden om je eigen zaak te laten groeien?

Laten we samen een plan maken!

raket boven de wolken